wtorek, 23 lipca 2013

1. Penis Forlængelse! ❶❷❸

Redaktionel note: Siden vores start i 1999 har en af ​​de største bekymringer blandt læserne været penisforlængelse alternativer og dens bivirkninger. Forskning og kvindelige tilbagemeldinger opfordrede os til at berolige mænd, at det er 'motion af havet ", der betød noget, selv tilskynde Kegel øvelser for at hjælpe mænd holder længere. Uanset, læserne altid krævet ressourcer, som ville hjælpe dem med at vokse ud over deres vildeste drømme. For nylig henvendte Dr. Williams os med oplysninger om hans fagområde. Mens det i begyndelsen ikke ønsker at afbøde en populær utryghed blandt mænd, besluttede vi at give Dr. Williams med en platform til at informere vores læsere om hans forskning og give mænd til at købe den vare eller tjenesteydelse, og se, hvad der virker og hvad der ikke gør. Denne artikel er indsendt af Dr. R. Williams, og er kun til orientering. AskMen.com ikke nødvendigvis enig i de synspunkter og produkter fundet heri. Mænd der beskæftiger sig med at udvide deres peniser har tyet til alle mulige foranstaltninger for at hjælpe dem med at nå deres ønskede mål.
Ingen tvivl om, hvis du er en web-surfer, har du set de annoncer og de fantastiske påstande. Der er så meget information og mis-information om mænd og penis udvidelsen, at man har at spekulerer bare hvad og hvem de virkelig kan stole på og stole på for lyd, sunde oplysninger om penis udvidelsen. Det er en skræmmende verden At være en mand, ved jeg første hånd, hvad mænd tænker og føler om dette emne. At være en læge, kan jeg også tale med autoritet om de metoder, der er nødvendige for at nå målet. Fra en læges synspunkt kan jeg også hævde, at der i næsten 20 års praksis er følgende udbredte tanker, følelser, bekymringer og seksuelle fakta om mænd over hele verden: 1.. De fleste mænd, der har problemer eller besvær med seksuelle præstationer, specielt tab af erektil fasthed, vil ikke tale åbent med deres koner, girlfiends, endsige deres praktiserende læge. 2.. De fleste mænd vil hellere holde det ud og prøve at regne ud, hvad der foregår ved optagning på samtaler på arbejdspladsen, motionscenter, venner, internettet, og ja, selv mændenes omklædningsrum. 3.. Mænd har fortalt kvinderne, at penis størrelse ikke betyder noget. 4.. Erektil dysfunktion (ED) påvirker 1/3 af mændene, uanset alder eller race. 5.. Den gennemsnitlige penis størrelse er 5,5 "ifølge Kinsey Study.
6.. Prostatakræft er den mest almindelige kræftform i verden. 7.. 38.000 mænd dør hvert år af prostatakræft i USA og tendensen er stigende. 8.. Benign prostatahypertrofi (BPH) forekommer i 50-75% af mændene. 9.. 90% af mændene er utilfredse med deres nuværende penis størrelse, penis længde og seksuelle evner. 10.. De fleste mænd er interesseret i at udvide deres penis. De fleste mænd i dag mener, at den eneste måde at "virkelig" udvikle en større penis er ved hjælp af en penis pumpe en penis trækkraft eller vægt enhed, eller ved at gennemgå phalloplasty (penis udvidelsen kirurgi). Ingen af ​​dem er hensigtsmæssige valg for de fleste mænd søger at øge deres penis størrelse. Her er hvorfor http://fr.wikipedia.org/wiki/Taille_du_p%C3%A9nis_chez_l%27homme

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz